• Scherpstraat 13, 9470 Denderleeuw
  • 0493 69 70 08

Doe-het-zelf in een professioneel omringd kader

Steekt u graag zelf de handen uit de mouwen? Bent u zelf een handige Harry? Dan hebt u onze hulp misschien niet nodig gedurende al uw elektriciteitswerken. Maar geen nood, ook dan kan u nog steeds bij Brasetechs terecht.

Pakketten op maat van uw project

Wenst u bijvoorbeeld bekabeling aan te leggen in huis, maar wenst u hiervoor een plan? Dan kan u zelf sleuven slijpen en uitkappen en kan u op ons rekenen voor een professionele ondersteuning. Of wenst u bijvoorbeeld alle werken zelf uit te voeren tot aan de eigenlijke aansluiting? Doet u dit gerust, wij verzorgen met het grootste plezier de rest.

Dit alles is mogelijk, dankzij onze pakketten op maat van uw wensen en behoeften. U kan op ons rekenen voor het nodige materiaal en toebehoren en uiteraard ook voor eventuele technische support. Elk type doe-het-zelf is bij ons bespreekbaar, dus aarzel niet om ons om meer informatie te vragen voor uw project!

Eerlijkheid duurt het langst

Wilt u een heleboel zelf doen, dan kan u dit veel geld besparen… tenminste indien u aanklopt bij een betrouwbare elektricien die u niet in de luren legt. Bij Brasetechs zit u goed voor doe-het-zelf pakketten aan voordelige tarieven, zodat u al uw elektriciteitswerken zelf kan uitvoeren naar wens, al dan niet met onze hulp.

Doe-het-zelf voorstander? Bij ons kan u terecht voor de aankoop van al het benodigde materiaal alsook voor een professionele ondersteuning. Uw werk in combinatie met onze hulp staat gelijk aan slim en aanzienlijk veel besparen!

Facebook

Waarom Brasetechs?

  • We maken een erezaak van stiptheid
  • We zijn zowel beschikbaar voor kleine klusjes als voor grote installaties
  • We bieden een waarborg op alle werken
  • Jarenlange ervaring en expertise om al uw werken tot een goed einde te brengen
  • We werken uitsluitend met kwalitatieve materialen en producten