• Scherpstraat 13, 9470 Denderleeuw
 • 0493 69 70 08

Laat u omringen door vakmanschap!

Staat u aan het begin van een nieuwbouwproject? Dan bent u ongetwijfeld op zoek naar de juiste vakmensen om het gewenste resultaat te bekomen. Met Brasetechs zit u goed voor een erkend aannemer voor al uw elektriciteitswerken, ongeacht het type gebouw waarin ze moeten worden uitgevoerd.

Van ontwerp tot uitvoering… Brasetechs leidt uw nieuwbouw in goede banen en tekent samen met u een elektriciteitsnetwerk op maat uit, volledig aangepast aan uw behoeften enerzijds en aan de mogelijkheden van het pand anderzijds. Na uw goedkeuring installeren we het overeengekomen systeem.

Oog voor het kleinste detail

Kiezen voor een nieuwbouwproject is kiezen voor een volledig witte pagina. Carte blanche zoals weleens wordt gezegd. Dit laat toe om alles van begin af aan tot in perfectie te bouwen, te plaatsen en uit te voeren, zodat u jarenlang kan genieten van een feilloos resultaat.

Dat is dan ook precies de reden waarom Brasetechs continu streeft naar een hoogstaande kwaliteit en te werk gaat met een minutieuze nauwkeurigheid. Lichtpunten, stopcontacten, netwerkkabels, elektriciteitskasten en ga zo maar verder: voor ons team bestaan er geen geheimen.

Veilige en correcte installaties

Brasetechs laat een nieuwbouw achter waarop u trots kan zijn. Met ons geen wirwar van kabels of een slordige aflevering van elektriciteitsnetwerken, maar een installatie uitgevoerd volgens de regels van de kunst. Alles wordt zorgvuldig weggewerkt en afgewerkt zoals het hoort.

Met ons naast uw zijde ontdekt u hoe u uw woning maximaal kan uitrusten voor een optimaal comfort. Bovendien op een veilige manier, niet alleen door energiefacturen die u vrijstellen van een hartinfarct, maar ook door deugdelijke en duurzame elektriciteitselementen. Kortom: met Brasetechs in huis, zit u goed voor het gewenste eindresultaat!

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een offerte!

 1. Heeft u vragen omtrent onze diensten of wenst u een vrijblijvende offerte? Contacteer ons dan via 0493/69.70.08 of vul onderstaand formulier in!
 2. Velden met een * zijn verplicht.
 3. Voornaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 4. Achternaam*
  Invalid Input
 5. Email*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 6. Telefoon*
 7. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 8. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
 9. *
  Invalid Input

Elektriciteitswerken

Facebook

Waarom Brasetechs?

 • We maken een erezaak van stiptheid
 • We zijn zowel beschikbaar voor kleine klusjes als voor grote installaties
 • We bieden een waarborg op alle werken
 • Jarenlange ervaring en expertise om al uw werken tot een goed einde te brengen
 • We werken uitsluitend met kwalitatieve materialen en producten